Job til mennesker
med kognitive handicap

Samarbejdsvirksomheder

Her kan du se og læse om en række af de største virksomheder, som KLAPjob samarbejder med.

AffaldPlus

AffaldPlus tager sig af affaldet på Syd- og Vestsjælland. Der er flere steder, du kan få KLAPjob i AffaldPlus: Genbrugspladser, genbrugsbutikker eller haveaffaldspladser.

Bilka

”Vi har mange forskellige arbejdsopgaver både på lagre og i varehusene. Vi får nogle loyale og glade medarbejdere, som udfører en række vigtige funktioner i varehuset.”

BILTEMA

BILTEMA er en svensk kæde af varehuse, der er specialiseret i værktøj og fritidsprodukter. BILTEMA har varehuse i både Sverige, Norge, Finland og Danmark, hvor BILTEMA i dag har 12 varehuse og endnu flere på vej.

Burger King

“Mere end 11 millioner gæster besøger hver dag Burger King verden over. Det gør de, fordi vores restauranter er kendt for at servere mad af høj kvalitet, med god smag og til overkommelige priser.”

Danske Diakonhjem

Danske Diakonhjem er en virksomhed på ældreområdet, der driver plejehjem i hele landet i samarbejde med kommunerne. Danske Diakonhjem driver også botilbud, hospice og friplejehjem.

Dansk Hestevæddeløb

Dansk Hestevæddeløb er den femtestørste publikumssport i Danmark og Dansk Hestevæddeløb har ni væddeløbsbaner i Jylland, på Fyn, Sjælland, Falster og Bornholm, hvor det hele foregår. De beskæftiger tusindevis af mennesker, der arbejder professionelt med hestene eller leverer ydelser til hestevæddeløbssporten.

Færgen

Du kender måske rederiet Færgen. Færgen står for skibsoverfarten flere steder i Danmark. Færgen sejler til og fra Als, Bornholm, Fanø, Langeland og Samsø.

Føtex

”Vi har mange forskellige arbejdsopgaver både på lagre og i varehusene. Vi får nogle loyale og glade medarbejdere, som udfører en række vigtige funktioner i varehuset.”

Irma

I en Irma-butik får du mange glade og gode kolleger, som glæder sig til at arbejde sammen med dig. Det betyder ikke noget, at du ikke har arbejdet i en butik før. Det vigtige er, at du gerne vil arbejde i en butik, hvor man giver den bedste service overfor kunderne.

Matas

Matas kæden har næsten 300 butikker i Danmark, fordelt over hele landet. Matas sælger rigtig mange forskellige ting. Udover den kendte ’stribede serie’ og mange andre produkter til huden, kroppen, håret og fødderne sælges der også produkter til mor/barn, helse, sport, hus og have samt visse lægemidler.

McDonald’s

”Hos McDonald’s ønsker vi, at vores arbejdsplads skal afspejle vores samfund. Ved at have forskellige typer af
medarbejdere opnår vi en sjovere hverdag, hvor vi alle kan lære noget af hinanden. Dette styrker vores sammen hold og giver et sundt arbejdsmiljø.”

Region Midtjylland

Et af indsatsområderne i Region Midtjyllands arbejde med social ansvarlighed og mangfoldighed, kan være at ansætte en udviklingshæmmet borger til at udføre nogle af de praktiske opgaver på arbejdspladsen.

REMA 1000

REMA 1000 kæden har over 220 butikker i Danmark og der kommer hele tiden flere til REMA 1000 er en discountkæde, hvor den enkelte butik er ejet og drevet af en lokal købmand, som i dagligdagen bestemmer alt i sin egen butik.

Silvan

SILVAN er et byggemarked for gør-det-selv folket. I hele landet er der 40 SILVAN byggemarkeder. SILVAN er store butikker, der sælger alt fra byggematerialer til almindelige gør-det-selv produkter som maling, fliser, haveartikler, belysning, køkkenelementer og værktøj.

Skorstensgaard

Skorstensgaard er med 25 afdelinger og 400 medarbejdere (ultimo 2019) en af landets førende autoværkstedskæder. Skorstensgaard er ikke ”gift” med et særligt bilmærke – men er i stedet klædt på til at håndtere ALLE bilmærker på de topmoderne autoværksteder.

Steen & Strøm A/S

STEEN & STRØM Danmark A/S er et selskab som ejer og administrerer mange shoppingcentre i Danmark. Du vil blive en del af et mindre team på 10-12 medarbejdere. Her vil du få nogle gode kolleger, som glæder sig til at arbejde sammen med dig.

Sunset Boulevard

Sunset Boulevard har mere end 45 restauranter over hele landet og er Danmarks næststørste kæde af restauranter. Sunset Boulevard er bedst kendt for sine friske, sandwich og burgere.