Større genåbning af KLAPjob

Nyheder27. maj 2020

Fra onsdag d. 27. maj kan vores KLAPjob-konsulenter igen hjælpe borgere i job, efter beskæftigelsesindsatsen har stået stille på grund af corona-krisen. Beskæftigelsesministeriet har givet grønt lys for, at der igen kan etableres job og praktikpladser. Læs mere om reglerne for genåbning af beskæftigelsesindsatsen her.

 

Forlænget svartid – hav tålmodighed 

KLAPjob-konsulenterne glæder sig til at lave nye ansættelser igen og arbejder på højtryk for at svare på de mange henvendelser, der ligger i kø! Vi opfordrer til tålmodighed, hvis du oplever forlænget svartid.

 

Sådan foregår borgerkontakt sikkert

KLAPjob-konsulenternes møder med borgerne kan både foregå ved fysisk fremmøde, telefonmøde, virtuelt eller på anden måde. De fysiske møder vil altid ske efter Sundhedsstyrelsens vejledninger omkring afstand, håndhygiejne, mv. Det aftales med den lokale KLAPjob-konsulent, hvordan borgerkontakten håndteres.

 

KLAPjob genåbner for flere udadvendte aktiviteter

I det hele taget åbner KLAPjob nu op for udadvendte aktiviteter. Det betyder blandt andet, at vi også igen holder fysiske møder med bl.a. virksomheder og samarbejdspartnere. Også her foregår alle møder i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens regler.

 

Har du spørgsmål om KLAPjob under corona-krisen?

Vi modtager en del spørgsmål om eksempelvis virksomhedspraktik, hjemsendelse og løn under corona-krisen. Har du lignende spørgsmål i forbindelse med KLAPjob, er du velkommen til at kontakte din lokale jobkonsulent, som du kan finde her. Eller ring til vores hovednummer 36 35 96 60, som kan henvise til jobkonsulenterne.

Se flere nyheder Følg os på Facebook