REMA 1000 viser vejen for et mere rummeligt arbejdsmarked

Nyheder30. januar 2019

Kenneths ansættelse hos REMA 1000 i Ørestaden markerer noget særligt for butikskæden. Kenneth er nemlig nummer 300 medarbejder, der er blevet ansat KLAPjob.

Ansættelsen af Kenneth, og de 299 andre medarbejdere med kognitive udfordringer, er et tydeligt eksempel på, at REMA 1000 er en virksomhed der værdsætter forskellighed og som arbejder for et mere rummeligt arbejdsmarked.  Det er et karaktertræk ved butikskæden, som købmand Karina Holm hos REMA 1000 i Ørestaden er meget stolt af.

”Jeg er rigtig stolt på vores virksomheds vegne, at vi faktisk er i stand til at implementere den her målgruppe på arbejdsmarked. Det er en stor succes for dem, det er jeg ikke i tvivl om. Men det er også en succes for os og noget som giver vores virksomhed værdi.”
(Karina Holm, Købmand i REMA 1000 Ørestaden)

Samarbejdet mellem REMA 1000 og KLAPjob er vokset betydeligt gennem årene og REMA 1000 kan i dag bryste sig med, at de er den virksomhed, der har ansat allerflest medarbejdere gennem KLAPjob.

”Jeg er stolt af, at REMA 1000 er en rummelig arbejdsplads med plads til udfoldelsesmuligheder for alle. Alle har et potentiale og alle mennesker har virketrang og virkelyst. Det gælder blot om at finde det rigtige sted og de rigtige rammer til at udleve det potentiale.”
(Michael Skou, HR-direktør hos REMA 1000)

Hos KLAPjob er man utrolig begejstret for samarbejdet med REMA 1000 og den store forskel som butikskæden gør for KLAPjobs målgruppe på det ordinære arbejdsmarked.

På Landsforeningen LEV og hele KLAPjobs vegne, vil jeg gerne sige tusinde tak til REMA 1000 for at give plads til vores borgere. Jeg vil give en særlig tak til Karina Holm for at ansætte Kenneth som nummer 300, men at I har fået 300 ansat i REMA 1000 er helt fantastisk.”
(Claus Bergman Hansen, Projektleder for KLAPjob)

Se flere nyheder Følg os på Facebook