Nyheder og profilhistorier

Nyheder11. august 2021

Velkommen til ny KLAPjob-konsulent i Nordjylland!

Jesper bliver kontaktperson for syv nordjyske kommuner heriblandt Aalborg og Frederikshavn. Jesper er bosat i Hjørring kommune og har gennemet de sidste fire år været fleksjobambassadør i Hjørring Jobcenter.

Læs mere
Nyheder7. juli 2021

KLAPjob søger jobkonsulent i Hovedstaden

Banker dit hjerte for de ressourcesvage borgere, der har svært ved at få adgang til arbejdsmarkedet, og kan du åbne dørene i de mange virksomheder, der ønsker at ansætte dem – så er du måske lige den konsulent, vi står og mangler.

Læs mere
Nyheder13. september 2021

Ligeværd: Vejledningsmesser i Kolding og Aarhus

Vores fokus på STU-området har givet os en hel del erfaringer, som vi rigtig gerne vil dele med jer til Ligeværds vejledningsmesser den 15. og 16. september i Kolding og Aarhus. Vi ser frem til at møde en masse unge mennesker og deres forældre!

Læs mere
Nyheder6. september 2021

KLAPjob indgår samarbejde med VUK Aalborg

KLAPjob og VUK Aalborg underskrev i fredags en samarbejdsaftale på STU-området!

Læs mere
Nyheder27. august 2021

10 års jubilæum: McDonald’s og KLAPjob har i ti år skabt job til mennesker med kognitive handicap

I år er det 10 år siden, at McDonald’s indgik et samarbejde med beskæftigelsesindsatsen KLAPjob under Foreningen Lev, om at få flere mennesker med kognitive handicap i job.

Læs mere
Nyheder2. juli 2021

STU-konference: STU-elever i beskæftigelse – KLAPjobs erfaringer i praksis

Dato: 12.10.2021 Tid: kl. 11.00 - 15.40 De seneste par år har KLAPjob haft et øget fokus på overgangen fra STU til beskæftigelse. I år har vi endda oprustet vores team med en STU-beskæftigelseskonsulent, Marian Kortegaard. Vores fokus på STU-området har givet os en hel del erfaringer, som vi rigtig gerne vil dele med jer. [...]

Læs mere
Nyheder2. juni 2021

Gode venner og kolleger

”Det er sjovere at være på arbejde, når man arbejder sammen med en god ven.”

Læs mere
Nyheder28. april 2021

Stor samarbejdsaftale med Roskilde Kommune

Søndag d. 25. april indgik Klapjob og Roskilde Kommune en samarbejdsaftale om at hjælpe flere førtidspensionister med at komme i beskæftigelse.

Læs mere
Nyheder14. april 2021

Nu genåbner beskæftigelsesindsatsen!

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard har meldt ud, at beskæftigelsesindsatsen genåbner i dag den 15. april 2021. Det betyder, at KLAPjob igen har mulighed for at hjælpe personer med kognitive handicap i praktik og løntilskudsjob.

Læs mere
Nyheder23. marts 2021

Peter og Klaus er nye ambassadører for KLAPjob

Klaus og Peter er netop blevet udnævnt som KLAPjob-ambassadører og brænder for at fortælle andre om KLAPjob. De to har også udviklet et tæt venskab efter at have mødt hinanden gennem KLAPjob.

Læs mere