Nyheder og profilhistorier

Nyheder

Stadig muligt at dispensere fra rimelighedskravet

I nogle kommuner hersker der for tiden en del usikkerhed omkring rimelighedskravet. Der kan dog stadig gives dispensation fra rimeligkravet ved ansættelse i skånejob.  

Læs mere
Nyheder

Nyt kommunesamarbejde med Guldborgsund Kommune

KLAPjob har indgået et samarbejde med Guldborgsund Kommune, som skal resultere i, at mange flere af kommunens førtidspensionister får mulighed for at komme ud på det ordinære arbejdsmarked.

Læs mere
Nyheder

Malene er blevet ansat som staldmedarbejder

Tidligere på året kunne vi stolt fortælle, at KLAPjob har indgået en samarbejdsaftale med Dansk Hestevæddeløb. Samarbejdet har nu resulteret i den første ansættelse.

Læs mere
Nyheder

KLAPjob var HELT MED i Norge

KLAPjob deltog på en konference og workshop i Norge, som var arrangeret af beskæftigelsesindsats HELT MED.

Læs mere
Nyheder

KLAPjob er fyldt 10 år!

Social- og indenrigsminister, Astrid Krag og underdirektør i Dansk Arbejdsgiverforening Erik E. Simonsen var blandt talerne ved KLAPjobs 10 års jubilæumsfest.

Læs mere
Nyheder

Konkurrenter på arbejdet, team i hjemmet

Da ægteparret Jan og Connie Dannemann kontaktede KLAPjob for at finde et arbejde, håbede de på en hverdag med mere indhold. Men de havde ikke regnet med, at deres nye arbejdsliv også skulle spille en vigtig rolle for deres parforhold.

Læs mere
Nyheder

KLAPjob: 10 år og 3200 job senere

I år er det 10 år siden, at LEV startede beskæftigelsesindsatsen KLAPjob. Siden da har KLAPjob skabt over 3200 job på det ordinære arbejdsmarked til mennesker med udviklingshandicap og andre kognitive udfordringer.

Læs mere
Nyheder

Nyt samarbejde skal få flere ledige med særlige behov ud på arbejdsmarkedet

Landsforeningen LEV og FONDEN UNGES vil sikre flere ledige med særlige behov i job i forbindelse med beskæftigelsesprojekterne KLAPjob og KLAR TIL START.

Læs mere
Nyheder

KLAPjob og OCN går sammen om nyt program for STU-elever

Fra Venstre: Projektleder for KLAPjob Claus Bergman Hansen, daglige leder hos OCN Danamrk Sisse Høy Simonsen og konsulent hos OCN Danmark Danny Thøgersen.

KLAPjob og OCN Danmark har indgået en aftale om at udarbejde OCN-programmet ’På vej til KLAPjob’.

Læs mere
Nyheder

Kom til jobkaravane i Faxe kommune den 19. juni

Kom og hør mere om dine jobmuligheder!

Læs mere