Job til mennesker
med kognitive handicap

Samarbejdskommuner

På denne side kan du se alle de kommuner, som KLAPjob har et formelt samarbejde med. Samarbejdet mellem KLAPjob og den enkelte kommune kan have forskellig konstruktion i forskellige dele af den kommunale administration. Som udgangspunkt har KLAPjob en skriftlig aftale med følgende kommuner og jobcentre:

Aalborg, Aarhus, Assens, Brønderslev, Esbjerg, Favrskov, Faxe, Fredericia, Frederikshavn, Furesø, Faaborg-Midtfyn, Guldborgsund, Haderslev, Helsingør, Herlev, Herning, Hillerød, Hjørring, Holbæk, Horsens, Hvidovre, Høje-Taastrup, Kalundborg, Kolding, Køge, Lyngby-Taarbæk, Morsø, Nordfyn, Nyborg, Næstved, Odder, Odense, Odsherred, Rebild, Rudersdal, Silkeborg, Slagelse, Svendborg, Syddjurs, Sønderborg, Varde, Vejle, Vesthimmerland, Vordingborg, Viborg, Tønder, Tårnby

Udvidet samarbejde

KLAPjob har et udvidet samarbejde med en række kommuner. Når KLAPjob og en kommune indgår et udvidet samarbejde, bliver der udarbejdet en fælles folder, der forklarer om muligheden for at få et skåne- eller fleksjob på det ordinære arbejdsmarked gennem KLAPjob.

Kommunefolderne er henvendt til:

  • Borgere der er tildelt førtidspension eller fleksjob, der ønsker at få et job
  • Relevante medarbejdere i den kommunale administration
  • Beskyttede værksteder
  • STU-skoler og deres elever
  • De kommunale rehabiliterings-og pensionsudvalg

Alle kommuner kan indgå et udvidet samarbejde med KLAPjob.

Har jeres kommune ikke et udvidet samarbejde med KLAPjob? Så kontakt til din lokale jobkonsulent og aftal nærmere.

Aalborg Kommune

Aalborg Kommune og KLAPjob under Landsforeningen LEV har indgået et samarbejde om at skabe muligheder for beskæftigelse for førtidspensionister med kognitive handicap. Formålet med samarbejdet er at skabe lige muligheder for alle, så førtidspensionister får mulighed for at have et aktivt arbejdsliv.

Aarhus Kommune

Aarhus Kommune og KLAPjob under har indgået et samarbejde om at skabe muligheder for beskæftigelse for førtidspensionister med kognitive handicap. Formålet med samarbejdet er at skabe lige muligheder for alle, så førtidspensionister får mulighed for at have et aktivt arbejdsliv.

Brønderslev Kommune

De fleste mennesker vil gerne være en del af et arbejdsfællesskab, hvor de får ansvar, opgaver at stå op til og kolleger at tale med. Det fællesskab savner mange førtidspensionister. Derfor har Brønderslev Kommune og KLAPjob indgået et samarbejde om at skabe jobmuligheder for førtidspensionister med handicap.

Faxe Kommune

De fleste mennesker vil gerne være en del af et fællesskab – og gerne et arbejdsfællesskab, hvor der er opgaver at stå op til, kollegaer at tale med og ansvar at leve op til. Det arbejdsfællesskab savner mange førtidspensionister. Derfor har Faxe Kommune og KLAPjob indgået et samarbejde om at skabe muligheder for beskæftigelse for førtidspensionister med kognitive handicap.

Hjørring Kommune

I Hjørring Kommune er der brug for så mange som muligt på arbejdsmarkedet. De fleste mennesker har en drøm om, i et eller andet omfang, at blive en del af arbejdsmarkedet, herunder også mange førtidspensionister. Derfor er Hjørring Kommune og KLAPjob gået sammen om at gøre drømmen om job til virkelighed.

Kalundborg Kommune

Kalundborg Kommune og KLAPjob har indgået et samarbejde om at skabe muligheder for beskæftigelse for førtidspensionister med kognitive handicap. Initiativet er skabt i samarbejde med Kalundborg Handicapråd.

Morsø Kommune

Morsø Kommune og KLAPjob har indgået et samarbejde om at skabe muligheder for beskæftigelse for førtidspensionister med kognitive handicap. Udgangspunktet er et fælles ønske om, at flere førtidspensionister opnår en reel mulighed for at vælge karriere på lige fod med øvrige arbejdstagere.

Odense Kommune

De fleste mennesker vil gerne være en del af et fællesskab – og gerne et arbejdsfællesskab, hvor der er opgaver at stå op til, kollegaer at tale med og ansvar at leve op til. Det arbejdsfællesskab savner mange førtidspensionister. Derfor er Odense Kommune gået sammen med KLAPjob om at lave et tilbud, så førtidspensionister kan blive en del af et arbejdsfællesskab og få sig et arbejdsliv, der passer til deres behov.

Rebild Kommune

Rebild Kommune og KLAPjob har indgået et samarbejde om at skabe muligheder for beskæftigelse til førtidspensionister med kognitive handicap. Formålet er at skabe lige muligheder for alle, så førtidspensionister også får mulighed for et aktivt arbejdsliv.

Sønderborg Kommune

De fleste mennesker trives bedst med, at der er brug for dem – at der er opgaver at stå op til. Det gælder også mange førtidspensionister. Med KLAPjob har vi nu et tilbud, så førtidspensionister får endnu en mulighed for at vælge en karriere ligesom andre arbejdstagere.

Tårnby Kommune

De fleste mennesker vil gerne være en del af et arbejdsfællesskab, hvor der er opgaver at stå op til, kolleger at tale med og ansvar at leve op til. Det arbejdsfællesskab savner mange førtidspensionister. Derfor har Tårnby Kommune og KLAPjob indgået en samarbejdsaftale, der skal udmønte sig i, at flere borgere med kognitive handicap får mulighed for at komme i beskæftigelse på særlige vilkår.

Viborg Kommune

KLAPjob og Viborg kommune har indgået et samarbejde om at skabe bedre muligheder for beskæftigelse for førtidspensionister. I Viborg Kommune møder vi mange førtidspensionister, der trods lav arbejdsevne gerne vil være en del af arbejdsmarkedet. Mange ønsker et job hvor det er muligt at tage individuelle hensyn, og hvor det er muligt at arbejde få timer.