Peter og Klaus er nye ambassadører for KLAPjob

Nyheder23. marts 2021

Klaus og Peter er netop blevet udnævnt som KLAPjob-ambassadører og brænder for at fortælle andre om KLAPjob. De to har også udviklet et tæt venskab efter at have mødt hinanden gennem KLAPjob

 

For to år dannede KLAPjob et korps af frivillige ambassadører. Med Klaus og Peter er der nu i alt syv ambassadører, der alle fået arbejde gennem KLAPjob og har lyst til at dele deres erfaringer med andre.

Opgaven som ambassadør er at udbrede kendskabet til KLAPjob og  fortælle andre med kognitive udfordringer om alle de fordele og udfordringer, der er forbundet med at have et arbejde.

Ambassadørerne deltager ofte i KLAPjobs møder og events, og de er synlige på KLAPjobs sociale medier. Det er også muligt at kontakte ambassadørerne med spørgsmål. 

Se alle KLAPjob-ambassadørerne her

 

Klaus brænder for at arbejde med biler

52-årige Klaus Marqvartsen fra Albertslund har i lidt over et år tid haft KLAPjob hos bilværkstedet Skorstensgaard i Taastrup. Her er han bl.a. med til at klargøre biler og rengøre værkstedet. Klaus har tidligere været chauffør og nyder at arbejde med biler.

Følg Klaus på Facebook her

I videoen kan du se Klaus fortælle om sig selv og sin nye rolle som KLAPjob-ambassadør (artiklen fortsættes under videoen…)

 

Peter har prøvet forskellige KLAPjob

32-årige Peter Johannessen fik for seks år siden KLAPjob i Bilka og nogle år efter i Netto. For nylig er Peter startet i sit tredje KLAPjob på Sunset Boulevard i Hillerød, hvor han arbejder med bl.a. at fylde varer op og holde udendørsarealet rent.

Følg Peter på Facebook her

I videoen kan du se Peter præsentere sig og fortælle om at være ny KLAPjob-ambassadør (artiklen fortsættes under videoen…)

 

Et spirende venskab gennem KLAPjob

Peter og Klaus blev introduceret for hinanden i efteråret gennem KLAPjob. Siden har de holdt kontakten og er blevet rigtig gode venner. Faktisk taler de sammen næsten hver dag og besøger også hinanden. De snakker om, hvordan de kan hjælpe flere til at komme i KLAPjob, og også om mange andre ting , der foregår i deres liv. Peter og Klaus er glade for, at de nu er fælles om at være KLAPjob-ambassadører, og de går op i at støtte hinanden.   

Se flere nyheder Følg os på Facebook