Gå til toppen

KLAPjob slår jobrekord i 2019

Nyheder18. december 2019

2019 har været det bedste år for KLAPjob nogensinde! I år har vi lavet 638 job til mennesker med kognitive handicap. Med jobtallet for i år slår vi vores hidtil bedste resultat fra 2016, hvor vi lavede 611 jobs. Jobtallet for 2019 er også en forøgelse på næsten 67 procent i forhold til sidste år, hvor vi etablerede 383 job.

“Jeg er enormt stolt af vores jobresultat for 2019. Vores jobkonsulenter har løbet rigtig hurtigt for at få så mange mennesker i job og det har givet pote. Det er fantastisk at se alle dem, der gennem KLAPjob er blevet en del af arbejdsmarkedet, og som dermed har fået en hverdag med ansvar, søde kolleger og spændende arbejdsopgaver. Vi kunne ikke have nået dette flotte resultat uden vores gode samarbejder med virksomheder, kommuner og politikere rundt om i landet. Så de skal også have en stor tak.” Siger projektleder for KLAPjob Claus Bergman Hansen.

KLAPjob laver job til førtidspensionister med kognitive handicap og har aftaler med kommuner, virksomheder og organisationer i hele landet. Vores jobkonsulenter er inddelt i tre store distrikter ‘Sjælland, Hovedstaden og Bornholm’, ‘Syddanmark’ og ‘Nord- og Midtjylland’.

Er du førtidspensionist og leder efter et job? Eller er du virksomhed og leder efter den rette kandidat til din arbejdsplads? Så tag kontakt til din lokale KLAPjob-konsulent og hør mere om KLAPjob og dine muligheder.

Se flere nyheder Følg os på Facebook