KLAPjob og Corona-virus

Nyheder16. marts 2020

Som følge af Sundhedsstyrelsens og statsministerens anbefalinger om at begrænse spredningen af Corona-virus har KLAPjob valgt at indstille alle udadvendte aktiviteter de næste 14 dage. Det betyder, at vi ikke besøger virksomheder eller mødes med borgere, kontaktpersoner eller andre. Men medarbejdere i KLAPjob arbejder hjemmefra, og det er stadig muligt at kontakte os via telefon eller mail.

Vi modtager for tiden en del henvendelser og spørgsmål om virksomhedspraktikker, hjemsendelser og spørgsmålet om løn. Har du som ansat, virksomhed, myndighed, borger eller lignende spørgsmål i forbindelse med et KLAPjob, så er du velkommen til at kontakte din lokale jobkonsulent https://klapjob.dk/jobsoegende/klapjob-konsulenter/. Eller på vores hovednummer 36 35 96 60, som kan henvise til jobkonsulenterne.

Det er ikke sikkert, at vi kan svare på alle spørgsmål, men vi vil gøre vores bedste eller henvise til andre organisationer eller myndigheder.

Vær opmærksom på, at KLAPjob ikke kan svare på sundhedsfaglige spørgsmål i forbindelse med Corona-virus. Her henviser vi til Sundhedsstyrelsen: Link til Sundhedsstyrelsens infoside om coronavirus

Pas på hinanden og jer selv!

Illustration med foldere med kontaktoplysninger på jobkonsulenterne i KLAPjob
Se flere nyheder Følg os på Facebook