Gå til toppen

Begrænset udadvendte aktiviteter fra uge 17

Nyheder20. april 2020

Fra uge 17 begynder KLAPjob i begrænset omfang at åbne op for udadvendte aktiviteter. I takt med, at Danmark så småt begynder at åbne igen, vil vi også i begrænset omfang begynde at holde fysiske møder med virksomheder, borgere og samarbejdspartnere. Disse møder sker selvfølgelig i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens regler omkring håndhygiejne, fysisk afstand m.m.

Alle medarbejdere i KLAPjob arbejder fortsat hjemmefra, og det er stadig muligt at kontakte os via telefon eller mail.

Vi modtager for tiden en del henvendelser og spørgsmål om virksomhedspraktikker, hjemsendelser og spørgsmålet om løn. Har du som ansat, virksomhed, myndighed, borger eller lignende spørgsmål i forbindelse med et KLAPjob, så er du velkommen til at kontakte din lokale jobkonsulent https://klapjob.dk/jobsoegende/klapjob-konsulenter/. Eller på vores hovednummer 36 35 96 60, som kan henvise til jobkonsulenterne.

Det er ikke sikkert, at vi kan svare på alle spørgsmål, men vi vil gøre vores bedste eller henvise til andre organisationer eller myndigheder.

Vær opmærksom på, at KLAPjob ikke kan svare på sundhedsfaglige spørgsmål i forbindelse med Corona-virus. Her henviser vi til Sundhedsstyrelsen: Link til Sundhedsstyrelsens infoside om coronavirus

Pas på hinanden og jer selv!

Illustration med foldere med kontaktoplysninger på jobkonsulenterne i KLAPjob
Se flere nyheder Følg os på Facebook