Gå til toppen

KLAPjob har indgået nyt samarbejde med Lidl

Nyheder16. maj 2024

Vi glæder os til at se mange smilende KLAPjob-medarbejdere i Lidl Danmarks butikker. Vi har nemlig, tilbage i marts måned, indgået et landsdækkende samarbejde med Lidl Danmark!

I 1973 åbnede den første Lidl-butik i Ludwigshafen i Sydtyskland. Med 3 ansatte ca. 500 produkter blev denne lille butik grundlaget for Lidls nu verdensomspændende dagligvarekæde. Lidl Danmark åbnede de første danske Lidl-butikker i 2005 og har ikke set sig tilbage lige siden. I dag er der 150+ butikker i Danmark, og Lidl Danmark har planer om mange flere. Tilsammen tæller Lidl nu 12.200 butikker i 30+ lande i Europa og USA.

I Lidl Danmark er de holdspillere, og Lidl Danmark holder på, at fire øjne ser mindst dobbelt så godt som to. Lidl Danmark tror på, at løbende udvikling kræver løbende feedback, og at hårdt arbejde betaler sig. Lidl Danmark arbejder med en ’Together at Lidl’ mission, hvor fokus er på større diversitet på arbejdspladsen. Det fokus betyder, at der i Lidl Danmark er god plads til dig med et kognitivt handicap, ligesom de har forståelse for, og tænker dine skånehensyn ind i dagligdagen.

Hauke Daene, HR-direktør i Lidl Danmark, fortæller således om det nye samarbejde:

“Det er vigtigt, at vores medarbejdere afspejler det samfund, vi lever i. Hos Lidl har vi et godt arbejdsmiljø, ligesom vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der er en god tone, og hvor vi har plads til alle (…) Med vores mission statement ’Together at Lidl’, tillægger vi, at Lidl fremmer et retfærdigt og åbent virksomhedsmiljø, baseret på tillid og fri for diskrimination og barrierer”.

Du kan se videoen om samarbejdet med Lidl her: https://www.facebook.com/watch/?v=445284344597090

Derudover, kan du også læse mere om KLAPjob hos Lidl i folderen her: Lidl-KLAPjob-folder.pdf

Se flere nyheder Følg os på Facebook