Gå til toppen

KLAPjob har indgået nyt samarbejde med Circle K

Nyheder7. maj 2024

Vi er meget stolte af, at KLAPjob, tilbage i februar måned, har indgået et landsdækkende samarbejde med Circle K.

Circle K Danmark A/S er en del af den canadiske Alimentation Couche-Tard gruppe. Gruppen har samlet mere end 16.700 butikker og stationer, og ca. 150.000 ansatte i 29 forskellige lande rundt om i verden. I Danmark driver Circle K to seperate brands (Circle K og Ingo) på i alt 436 lokationer landet over med 3.308 medarbejdere – og de glæder sig til at få en masse nye KLAPjob-medarbejdere med ombord!

Hos Circle K arbejder de som ét hold, der interesserer sig for hinanden, udfordrer hinanden og hjælper hinanden, og sammen vil vi hjælpe mennesker med kognitive udfordringer, til et godt arbejdsliv i Circle K´s butikker.

Thomas Galsgaard Larsen, Direktør i Circle K, fortæller således om det nye samarbejde:

“Det er vigtigt for os, at vores medarbejdermx ude i vores butikker, også afspejler det samfund, som vi er en del af (…) Vi ønsker at bidrage til, at mennesker med handicap har mulighed for at få et job hos Circle K. Vi har masser af opgaver, og vigtige opgaver, som personer med handicap vil kunne udføre med høj kvalitet (…) Så jeg kan ikke andet end at vente med glæde på at byde velkommen til en masse gode mennesker hos Circle K”.

Du kan se videoen om samarbejdet med Circle K her: https://www.facebook.com/watch/?v=2005850283133719

Derudover, kan du også læse mere om KLAPjob hos Circle K i folderen her: Circle-K-og-KLAPjob-enkeltsidet-folder.pdf

 

 

 

Se flere nyheder Følg os på Facebook