KLAPjob sendte live med Hverdagsaktivisterne

Nyheder8. oktober 2020

I oktober har KLAPjob haft fornøjelsen af at medvirke i en liveudsendelse på Hverdagsaktivisternes Facebook side. Hverdagsaktivisterne er en gruppe borgere med fysiske og psykiske handicap, der laver forskellige former for frivilligt arbejde i Københavns Kommune, fx samler de skrald til events. Desuden står Hverdagsaktivisterne bag den landsdækkende telefontjeneste Venskabslinjen, hvor mennesker med udviklingshandicap kan ringe ind og få sig en god snak med andre i samme situation.

Det var Claus, leder af KLAPjob, der sammen med KLAPjob-konsulenten Sasha og KLAPjob ambassadøren Mick deltog i udsendelsen og fortalte om KLAPjob. De blev interviewet af hverdagsaktivisten Kristine, som selv har haft et KLAPjob på McDonalds. Kristine fortalte, at hun var meget glad for sit KLAPjob, og hun stadig har kontakt til sine tidligere kollegaer derfra.

Kristine fra Hverdagsaktivisterne stillede bl.a. spørgsmål, om hvad KLAPjob er, og hvordan man kan få et KLAPjob. Undervejs blev der også stillet spørgsmål fra dem, der så med live på Facebook – eksempelvis om hvor lang tid det tager at få et KLAPjob, og hvordan fællesskabet med kollegaerne er.

Du kan se hele optagelsen på 48 minutter her

Se flere nyheder Følg os på Facebook