Gå til toppen

KLAPjob har indgået nyt samarbejde med Carl Ras

Nyheder7. maj 2024

Vi er meget begejstret for at kunne fortælle, at KLAPjob, tilbage i februar måned, har indgået et nyt landsdækkende samarbejde med Carl Ras. Virksomheden har 22 butikker, der bugner af værktøj og beslag – og de glæder sig til at få en masse nye KLAPjob-medarbejdere med på holdet.

Carl Ras er er en dansk familieejet engrosvirksomhed og en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien.

Carl Rasmussen åbnede, i 1932, den første Carl Ras butik på Nørrebrogade, og er siden hen vokset til hele 22 butikker. Derudover er de , for andet år i træk,  blevet kåret til Danmarks 2. Bedste mellemstore virksomhed, samt at de for et par år siden vandt prisen “Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion”.

Ditte Thygesen Gullach, arbejdsmiljøansvarlig i Carl Ras, fortæller blandt andet om det nye samarbejde med KLAPjob :

“Carl Ras har valgt at indgå samarbejde med KLAPjob, fordi vi gerne vil bidrage til øget inklusion og mangfoldighed på arbejdsmarkedet. Så har vi også erfaring med, at diversitet på arbejdspladsen er rigtig godt for vores arbejdsmiljø”.

Du kan se videoen om samarbejdet med Carl Ras her: https://www.facebook.com/watch/?v=1356846811702168

Derudover, kan du også se mere om KLAPjob hos Carl Ras i folderen her: Carl-Ras-KLAPjob-folder.pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Se flere nyheder Følg os på Facebook