Gå til toppen

KLAPjob er fyldt 10 år!

Nyheder19. september 2019

Social- og indenrigsminister, Astrid Krag og underdirektør i Dansk Arbejdsgiverforening Erik E. Simonsen var blandt talerne ved KLAPjobs 10 års jubilæumsfest.

 

Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup var i går klædt i orange farver, da LEV fejrede KLAPjobs ti første år. Den orange farve har lige fra starten været en markant del af KLAPjobs identitet – og var det selvfølgelig også i går.

KLAPjob har i løbet af de ti år skaffet over 3.200 job på det ordinære arbejdsmarked til personer med kognitive handicap. Det er en enestående succes, som har været med til at sætte en helt ny dagsorden for inklusion af mennesker med handicap på arbejdsmarkedet.

Med til at fejre dagen med champagne, kager og kaffe var blandt andre socialminister Astrid Krag, Jens Henrik Thulesen Dahl, medlem af Folketinget for DF, Hans Andersen, medlem af Folketinget for Venstre, Erik Simonsen, underdirektør i Dansk Arbejdsgiverforening og Thorkild Olesen, formand DH.

Plus ikke mindst en række af de mange virksomheder og kommuner, som KLAPjob har lavet aftaler med, samt KLAPjobs ambassadører, der er personer med udviklingshandicap, som selv har fået et arbejde gennem KLAPjob, og som nu giver en stor hånd med at udbrede initiativet.

Se flere nyheder Følg os på Facebook