Gå til toppen

KLAPjob blandt de bedste beskæftigelsesprojekter i Europa!

Nyheder4. maj 2020

Der er netop blevet afholdt ”Employment for All Award 2020”, hvor de mest nyskabende og succesfulde beskæftigelsesprojekter i Europa, der støtter mennesker med handicap i at blive en del af det ordinære arbejdsmarked, blev hyldet. KLAPjob fik en fornem plads i top tre og kan nu med betegne sig selv som et af de bedste beskæftigelsesprojekter i Europa, hvilket glæder Levs formand, Anni Sørensen.

– Jeg er meget stolt over, at KLAPjob får international anerkendelse som et succesfuldt projekt med gode resultater. Det giver Lev en unik mulighed for at dele metoder og viden fra KLAPjob til inspiration for andre lande – og ikke mindst kan vi selv lade os inspirere af andre beskæftigelsesprojekter, fortæller hun.

KLAPjob var i hård konkurrence med andre gode projekter om ’Employment for All Award 2020’. I alt var der indstillet 49 projekter fra 20 lande. Juryen bestod af et internationalt panel med 12 dommere med blandt andre arbejdsgivere, personer med handicap og politikere. Vinderen blev et projekt fra Østrig, der tilbyder en vifte af services til arbejdssøgende personer med handicap.

KLAPjob bliver eksempel på ’best practice’

Som en del af KLAPjobs topplacering i feltet, bliver en præsentation af KLAPjob og projektets metoder udgivet som en del af en booklet (s.16-17), der internationalt skal inspirere til ’best practice’, når det kommer til at få mennesker med handicap i almindeligt arbejde. Læs ‘best practice’-bookletten her.

Bag prisen ’Employment for All Award’ står den anerkendte europæiske non-profit paraplyorganisation ’European Association of Service providers for Persons with Disabilities’ (EASPD), der arbejder for at sikre lige rettigheder for personer med handicap, og deres partner LADAPT. Læs mere om ’Employment for All Award’ her.

Se flere nyheder Følg os på Facebook