Bliv venner med KLAPjob – nyt samarbejde med venskabs-app

Nyheder27. maj 2020

KLAPjob har lige fået en profil i app’en Vi er venner, og vi håber, at du vil blive ven med os derinde. Hvis du ikke allerede har en profil, kan du nemt oprette sig som bruger i app’en her. Find os under profilnavnet Klapjob.

 

Mere om Vi er venner

Vi er venner er en venskabs-app til dig, som måske har lidt svært ved at læse og skrive og til dig, som har et udviklingshandicap. En app hvor alle trygt kan være med, og den er helt gratis at bruge.  Du kan møde nye venner ud fra interesser, og du kan kommunikere gennem både skrift, lyd og billeder/video, alt efter hvad der virker bedst for dig. Der er allerede over 700 brugere på Vi er venner.

 

Mød andre med KLAPjob

Ved at være med i Vi er Venner app’en håber KLAPjob at kunne skabe venskaber blandt de brugere, som har et KLAPjob. Ved at være ven med KLAPjob i app’en, kan du nemlig møde andre, der har et KLAPjob fra hele Danmark. På vores profil deler vi løbende historier og nyheder fra KLAPjob, og du er også velkommen til at skrive til os med spørgsmål.

 

Sammen om at bryde ensomhed

– Det er dejligt, at KLAPjob vil være med i Vi er venner app’en. Så kan vi sammen hjælpe endnu flere, der føler sig ensomme til at komme med i et fællesskab og få nye venner, fortæller Signe Næssing, som er grundlægger af Vi er venner.

Under corona-krisen er en del af dem, der har et KLAPjob hjemsendt fra deres arbejde, og du kan måske føle dig ensom. Derfor er det et godt tidspunkt at bruge Vi er venner app’en. Du kan også få venner ud fra andre interesserer, du har, og du kan kommunikere med dine pårørende i app’en.

 

Brug for hjælp til app’en?

Hvis du har brug for hjælp til at lave en profil på Vi er venner eller har brug for hjælp til andre ting i app’en, kan du få support her, hvor du bl.a. finder hjælpevideoer og kontaktoplysninger.

Se flere nyheder Følg os på Facebook